Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Pridobite ponudbo, prilagojeno za vaše podjetje

Zakaj izbrati nas:

Izboljšana produktivnost in manjše fluktuacije zaposlenih

Z atraktivnimi in interaktivnimi e-tečaji, igrifikacijo in webinarji v živo poskrbite, da bodo zaposleni v vašem podjetju ostali aktivni in angažirani.

Napredne funkcionalnosti

Preprosta organizacija in komunikacija z udeleženci tečajev, integracija z obstoječimi zalednimi sistemi in HR programi ter podpora digitalizaciji zakonsko obveznih izobraževanj na enem mestu.

Enostavna uporaba

Intuitivni vmesnik, hitra in preprosta organizacija tečajev in upravljanje z vsebinami bodo poskrbeli, da boste lahko svojo organizacijo preprosto popeljali korak naprej.

Fleksibilni paketi po meri vaše organizacije

Niste prepričani koliko uporabnikov boste potrebovali? Ne skrbite. Enostavno prilagodite obseg glede na potrebe vaše organizacije.

Prilagajanje vaši blagovni znamki

Okrepite zvestobo vaši blagovni znamki med partnerji in strankami.

Napredno poročanje in pregledna analitika

Prilagodite si nadzorne plošče, da jasno vidite donos, ki ga prinaša naložba v vaše izobraževalne programe.

Je Smart Arena prava izbira za vas?

LMS Smart Arena je zasnovan tako, da zagotavlja intuitivno, uporabniku prijazno izkušnjo v kombinaciji z zmogljivo analitiko in robustnimi integracijskimi zmogljivostmi. Naša platforma ponuja obsežen nabor funkcij, prilagojenih za podporo različnim učnim stilom in organizacijskim potrebam, zaradi česar je najboljša izbira za ustanove in podjetja, ki iščejo prilagodljivo, razširljivo in stroškovno učinkovito rešitev.

Naša ekipa strokovnjakov se zavzema za nenehne izboljšave in redno posodablja platformo z novimi funkcijami in izboljšavami. Aktivno sodelujemo tudi z vodilnimi v panogi, izobraževalnimi ustanovami in našo uporabniško skupnostjo, ter s tem zagotavljamo, da ostajamo pred krivuljo pri zagotavljanju najbolj inovativnih in učinkovitih rešitev za e-učenje.

Vsekakor! Naš LMS je zelo prilagodljiv, kar vam omogoča, da platformo prilagodite edinstvenim zahtevam vaše organizacije. Ponujamo vrsto dodatkov, integracij in dostop do API-ja, da zagotovimo brezhibno interoperabilnost z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami, kar zagotavlja povezano učno izkušnjo.

Naša platforma ponuja vrsto funkcij socialnega učenja, kot so forumi za razprave, skupinski projekti in zmožnosti medsebojnega ocenjevanja, za spodbujanje interakcije in sodelovanja med učenci. Te funkcije ne spodbujajo le občutka skupnosti, temveč tudi spodbujajo izmenjavo idej, kar obogati celotno učno izkušnjo.

Smart Arena je zavezana zagotavljanju izjemne podpore strankam. Ponujamo celovito pomoč, vključno s tehnično podporo, viri za usposabljanje in svetovalnimi storitvami, s čemer zagotovimo, da boste čim bolje izkoristili potencial našega LMS. Naša skupina za podporo vam je na voljo po e-pošti ali telefonu, da odgovori na vse vaše morebitne pomisleke ali vprašanja.

V Smart Areni jemljemo varnost podatkov in zasebnost zelo resno. Naš LMS je zgrajen na varni infrastrukturi, uporabljamo pa tudi napredne tehnologije šifriranja za zaščito vaših občutljivih podatkov. Prav tako smo popolnoma skladni z mednarodnimi predpisi o zasebnosti podatkov, kot je GDPR, da zaščitimo podatke in zasebnost vaše organizacije.

S Smart Areno do znanja v manj kot 90 dneh

Smart Areno začnete uporabljati v manj kot 3 mesecih.

Hitro okrepite usposabljanje za stranke in zaposlene.

Preprosta implementacija s pomočjo naše ekipe

“V Splošni bolnišnici Celje nam uporaba e-izobraževanja omogoča hiter prenos znanja do vseh zaposlenih ter izvajanje sistematičnega obveznega izobraževanja oz. usposabljanja na hiter in preprost način. S povezavo aplikacije Smart Arena z našim internim kadrovskim sistemom smo razbremenili sodelavce tudi pri aktivnostih organizacije izobraževanj ter vodenju podatkov o udeležbi.”
Jasna Eržen

Služba za razvoj kadrov, izobraževanje in specializacije

Niste povsem prepričani?

sl_SISlovenian