Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

AI podprta kreacija
e-tečajev v nekaj minutah

Odkrijte moč Smart Arena AI in ustvarite kakovostno vsebino za vaše e-tečaje v rekordno hitrem času. Z uporabo napredne umetne inteligence boste odpravili ozko grlo implementacije LMS, s tem, da vam naša AI rešitev prevzame težko delo ustvarjanja e-vsebin.

ustvarjanje vsebin

Ustvarjanje ene ure vsebine za e-tečaj lahko zahteva na desetine ur dela.

Kaj pa, če bi jo lahko pripravili v le nekaj minutah?

Spremenite znanje v kvalitetno in privlačno vsebino

Samodejno pretvorite interne ali eksterne vire znanja in vsebine v kratke, privlačne e-vsebine v različnih formatih. Hitro in enostavno uvozite vaše že pripravljeno gradivo in ga obogatite z interaktivnimi elementi, testiranjem in certifikatom.

gif uporaba 1

Poenostavite posodobitve vsebine in prevode

Ohranite e-vsebino svežo in aktualno z uporabo njenih različic. Izkoristite samodejne prevode na podlagi umetne inteligence in objavite večjezično vsebino v le nekaj minutah.

Enostavno ustvarite zanimivo vsebino

Ustvarite e-vsebine po meri vašega podjetja v nekaj klikih z intuitivnim vmesnikom, podprtim z umetno inteligenco, ki ga boste s pomočjo naše podporne ekipe obvladali v nekaj urah. Dostavite prilagojene e-vsebine zaposlenim in jih enostavno delite s pametno organizacijo izobraževanj.

Dostop do izobraževanj preko katerega koli sistema

Dostopajte do vsebin na Smart Areni prek katere koli platforme ali kanala, ki ga uporabljate za izobraževanje, poenostavite proces dostopa do izobraževanj svojim zaposlenim ter s tem skrbite za njihovo rast in večjo produktivnost.

Aljaž Sečnjak

Vodja kadrovske službe

V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje smo se odločili, da digitaliziramo proces uvodnega uvajalnega seminarja za nove sodelavce. Z rešitvijo podjetja Smart Naris smo zadovoljni, saj so nam s produktom pomagali optimizirati za nas zelo pomemben proces teoretičnega uvajanja novih kolegov. Privarčevali smo na internih resursih in hkrati povečali zadovoljstvo zaposlenih.

Jakup Mujakić

Vodja Oddelka za upravljanje s človeškimi viri

Na T-2 smo navdušeni uporabniki e-learning platforme Smart Arena. Veseli nas, da lahko s pomočjo Smart Arene pripravljamo simpatične, interaktivne in zaposlenim prijazne izobraževalne tečaje. Izboljšali smo pretok informacij in novosti znotraj podjetja, dvignili nivo znanja zaposlenih, predvsem pa olajšali pot do znanja vsem zaposlenim v poslovalnicah in drugih enotah po Sloveniji.

Ustvarite svojo prvo vsebino v nekaj minutah!

Pogosta vprašanja

Kratek odgovor je nobene! Da obvladate ustvarjanje e-vsebin v Smart Arena LMS traja približno 1 uro. Po tem ste že na pol poti do ustvarjanja individualiziranih vsebin za vaše sodelavce, zaposlene, stranke ali partnerje. Ko na Smart Areno naložite svoj izhodiščni material, bo večino dela opravila Smart Arena namesto vas, vi jo lahko po potrebi le še obogatite z dodatnimi interaktivnimi nalogami.

Ne! Smart Arena LMS vam omogoča ustvarjanje neomejenega števila e-vsebin vsak mesec. Obrnite se na naše  strokovnjake in izvedite več o naših cenovnih načrtih.

Vsekakor! Smart Arena je zasnovana tako, da ustreza edinstvenim potrebam različnih panog in oddelkov. Naša platforma ponuja vsestranski dostop do kreiranja vsebin, ki vam omogočajo izdelovanje e-izobraževanj po meri za različna strokovna področja v vaši organizaciji.

Ustvarjanje vsebin po meri omogoča dostop do strokovnjakov, ki sodelujejo s Smart Areno, s katerimi lahko soustvarjate učno vsebino po meri. Poljubne vsebine pa lahko ustvarjate in dodajate tudi sami – njihova izdelava je hitra in preprosta!

Naša ekipa za podporo strankam vam je vedno na voljo za pomoč pri kakršnih koli vprašanjih ali pomislekih, ki jih morda imate. Zavezani smo zagotavljanju brezhibne izkušnje od začetka do konca in bomo tesno sodelovali z vami pri reševanju morebitnih težav.

Smart Arena LMS vam pomaga ustvariti privlačno vsebino na podlagi izhodiščnih gradiv, kot so študije primerov, članki, predstavitve PowerPoint ali druge vsebine v .pdf obliki.

sl_SISlovenian