Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Smart Arena

Blog

Informacije o najnovejših dognanjih na področju e-izobraževanj in viri, ki bodo vašemu podjetju pomagali še bolj napredovati. Naša ekipa strokovnjakov z vami predano deli svoje strokovno znanje in strast do e-izobraževanja, ter vašemu podjetju pomaga poskrbeti, da je dobro opremljeno za krmarjenje v nenehno razvijajoči se digitalni pokrajini.

Modul za skladnost
Blog
David Mohar

Revolucija v izvedbi zakonsko obveznih tečajev na Smart Areni

Revolucija v izvedbi zakonsko obveznih tečajev je tukaj. Z digitalno platformo Smart Arena avtomatiziramo in personaliziramo proces usposabljanja, zagotavljamo brezhibno skladnost in zmanjšujemo administrativno breme. Naš Modul za skladnost prinaša prilagojene učne poti, samodejno registracijo, napredno poročanje in fleksibilna izobraževanja za vsako organizacijo.

Preberite več >
Blog
David Mohar

10 mehkih veščin, ki jih zaposleni potrebujejo za napredovanje v sodobnem delovnem okolju

Razvoj mehkih veščin je ključen za uspeh v sodobnem delovnem svetu. Ta blog osvetljuje 10 esencialnih veščin, kot so komunikacija, čustvena inteligenca, in timsko delo, ter ponuja strategije za njihovo izboljšanje. S pravilnim razvojem teh veščin lahko posamezniki izboljšajo medsebojne odnose in delovno učinkovitost, kar prispeva k bolj produktivnemu okolju.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Kako tehnologija preoblikuje način učenja in razvoja

Odkrijte, kako “tehnologija v izobraževanju” preoblikuje učenje in razvoj v poslovnem svetu. Sodobni sistemi za upravljanje učenja (LMS) združujejo umetno inteligenco, prilagojeno učenje in interaktivne izkušnje, ki ne samo izboljšujejo individualno učinkovitost, ampak tudi spodbujajo inovativnost in rast podjetij.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Preoblikujte učenje v vašem podjetju z inovativnim orodjem za izdelavo vsebin

V sodobnem izobraževalnem okolju naša platforma ponuja enostavno rešitev za izdelavo in deljenje učnih vsebin. Z orodji za uvoz PowerPoint ali PDF datotek in dodajanjem interaktivnih elementov, platforma olajša strukturiranje in obogatitev vsebin. Smart Arena omogoča sodelovanje pri urejanju in hitro objavo, kar podpira učinkovito učenje in angažiranost zaposlenih.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Vodič: Kako zgraditi učno izkušnjo po meri

Odkrijte ključ do izjemnih učnih izkušenj za vaše sodelavce z vodičem, ki združuje nasvete za večjo privlačnost, uporabnost in personalizacijo v izobraževanju. Poudarek na intuitivnem načrtovanju, lokalizaciji in socialnem učenju obogati učenje in poskrbi, da od njega odnesete največ, kar lahko.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Nova funkcionalnost: Klasični Tečaji v Smart Areni

Modul ‘Klasični tečaji’ v Smart Areni prinaša celovito načrtovanje in učinkovito upravljanje klasičnih tečajev. Značilnosti vključujejo preprosto izdelavo tečajev, napredno upravljanje uporabnikov, avtomatizirana obvestila, organizacijo srečanj v živo in dodeljevanje certifikatov. Ta modul je ključen za izboljšanje izobraževalnih izkušenj in spremljanje napredka tečajev.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Predstavljamo modul Katalog

Modul Katalog je revolucionarno orodje, ki izobraževalnim institucijam in posameznikom omogoča enostavno upravljanje izobraževalnih tečajev. Ta modul prinaša intuitiven nadzor nad tečaji in omogoča učinkovito administracijo, obenem pa uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do različnih tečajev, ki ustrezajo njihovim potrebam in interesom.

Preberite več >
Blog
David Mohar

Predstavljamo modul Klasični tečaji

Odkrijte inovacije v izobraževanju z novim modulom Klasični tečaji v Smart Areni. Ta blog raziskuje, kako ta modul preoblikujejo digitalno učenje in upravljanje tečajev za boljšo izobraževalno izkušnjo.

Preberite več >
sl_SISlovenian