Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Digitalizirajte proces Varnost in zdravje pri delu

Smart Arena LMS je vaša rešitev za uspešno opravljanje vseh usposabljanj za skladnost v vašem podjetju. Naša platforma namesto vas samodejno izvaja obvezna usposabljanja, izdaja certifikate za opravljena izobraževanja in obvešča vaše zaposlene o njihovem poteku. Predvsem pa omogoča izjemno učno izkušnjo za vaše zaposlene, ki so zato bolj motivirani in uspešni pri izvedbi zakonsko obveznih izobraževanj.

varnosti pri delu tečaj

Digitalizirajte proces zakonsko obveznih izobraževanj

Za enostavno izvajanje zakonsko obveznih izobraževanj izberite Smart Arena LMS

Modul VPD je modularna rešitev, ki olajša celoten proces izvedbe izobraževanja iz varnosti in zdravja pri delu za vsa delovna mesta.

Poenostavite izvedbo zakonsko obveznih izobraževanj za vsa delovna mesta.

Pogosta vprašanja

Modul VPD je modularna rešitev, ki olajša celoten proces izvedbe izobraževanja iz varnosti in zdravja pri delu za vsa delovna mesta. Omogoča vam poenostavitev izvajanja zakonsko obveznih izobraževanj in organizacijo usposabljanj za vsa delovna mesta na enem mestu, od samodejnega obveščanja o terminih usposabljanj, samodejnega vpisa zaposlenih ob nastopitvi novega delovnega mesta ali preteku veljavnosti usposabljanja, do izdelave zapisnikov in certifikatov ter hrambe pomembnih dokumentov na enem mestu.

Da, modul varnosti pri delu je dostopen vsem naročnikom platforme Smart Arena in je del celotne knjižnice tečajev in izobraževanj, ki jih ponujamo v sklopu naše platforme.

Naša skupina strokovnjakov redno pregleduje in posodablja vsebino. Tako skrbimo, da modul odraža najnovejše industrijske standarde, najboljše prakse in aktualne spremembe na področju.

Vsekakor, Modul VPD je modularna rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo celotnega procesa povezanega z usposabljanjem za varnost in zdravje pri delu. Naša platforma vam omogoča preprosto vključitev edinstvenih vsebin in postopkov ter modularno določanje vsebin zaposlenim, s čimer zagotovite, da vaši zaposleni prejmejo usposabljanje, ki ustreza njihovemu specifičnemu delovnemu mestu.

Naša platforma ponuja podrobne funkcije poročanja in napredne statistike, ki vam omogočajo spremljanje napredka vsakega zaposlenega, vključno z zaključkom tečaja, rezultati ocenjevanja in splošno uspešnostjo.
Da, naša namenska skupina za podporo vam je na voljo za pomoč pri morebitnih tehničnih težavah ali pomislekih, ki jih imate med uporabo modula.

Modul VPD vam omogoča digitalizacijo administracije, ki je potrebna za izvajanje zakonsko obveznih izobraževanj. To vključuje spletno potrjevanje in kreiranje zapisnikov, prenos podatkov v vaš zaledni sistem, avtomatsko kreiranje certifikatov ter hranjenje vse dokumentacije na enem mestu v aplikaciji.

sl_SISlovenian