Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Pametna organizacija in administracija izobraževanj

Dvignite svoja usposabljanja na novo raven s celovito rešitvijo Smart Arena LMS. Enostavno ustvarjajte e-vsebine, avtomatizirajte razporejanje in upravljanje tečajev, pridobite dragocene vpoglede s poglobljeno analizo rezultatov ter testirajte in certificirajte svoje zaposlene na enem mestu.

organizacija izobraževanja

Organizacija e-izobraževanj v nekaj klikih

Pametna avtomatizacija učnih aktivnosti, preprosta organizacija in rezultatom pogojeno individualno obveščanje zaposlenih ter avtomatizirana podpora na vsakem koraku izvedbe vseh internih in zakonsko obveznih izobraževanj.

Spremenite znanje v visokokakovostno vsebino

Avtomatično vnesite že pripravljeno vsebino in jo spremenite v interaktivne e-tečaje. Z nekaj kliki lahko oblikujete kratke in privlačne lekcije, ki bodo zaposlenim nudile bogato in zanimivo izkušnjo učenja.

Povečajte produktivnost vaših zaposlenih s Smart Arena LMS

Zagotavljamo vam izobraževanje, ki ga vaši zaposleni prejmejo, ko ga potrebujejo, ne da bi pri tem motili tok njihovega dela. Naša platforma ponuja avtomatizirane individualizirane učne poti, ki zaznavajo in zapolnjujejo vrzeli v znanju ter poskrbijo za boljšo osredotočenost, produktivnost in uspešnost vaših zaposlenih.

Aktivirajte celotni proces e-izobraževanja v nekaj klikih

S pomočjo Smart Arena LMS lahko v nekaj minutah uvozite svoje zaposlene, jih povabite, da se registrirajo sami v platformi in sinhronizirajo svoje uporabniške račune s sistemi, ki jih v vaši organizaciji že uporabljate. Organizirajte zaposlene v skupine po kompetenčnih profilih in jim avtomatično dodeljujte izobraževanja, ki jih za svoje delovno mesto potrebujejo.

Ustvarite kulturo nenehnega učenja

Omogočite zaposlenim, da izkoristijo svoj polni potencial. Dajte jim dostop do znanja kjerkoli in kadarkoli – učenje namreč ne bi smelo biti omejeno le na določen čas ali kraj.

Olajšajte si organizacijo in administracijo
e-izobraževanj

Pogosta vprašanja

Smart Arena LMS vam omogoča avtomatizacijo celotnega procesa organizacije e-tečajev. Omogoča vam, da nastavite samodejno dodeljevanje tečajev glede na uporabnikove preference, avtomatizirane individualizirane učne poti, samodejno pošiljanje obvestil o novih tečajih in zaključenih usposabljanjih ter samodejno generiranje certifikatov in poročil.

Smart Arena LMS omogoča preprosto integracijo in povezljivost z drugimi sistemi. Podpira integracijo prek API, možnost SSO ter združljivost z vodilnimi HRM in ERP sistemi ter s tem zagotavlja učinkovito uporabniško izkušnjo. Naša ekipa bo med postopkom implementacije tesno sodelovala z vami, da bi zagotovila nemoteno integracijo in minimalne motnje v vašem delovnem procesu.

Vsekakor! Naša platforma za e-učenje je zelo prilagodljiva, kar vam omogoča, da videz in občutek prilagodite blagovni znamki in kulturi vašega podjetja. Preprosto lahko naložite svoj logotip, izberete svojo barvno shemo in prilagodite uporabniški vmesnik, da ustvarite homogeno učno izkušnjo, ki odraža identiteto vaše organizacije.

Da, Smart Arena LMS vam omogoča avtomatsko obveščanje udeležencev o novih e-tečajih ali spremembah na že objavljenih tečajih. Lahko nastavite avtomatsko pošiljanje obvestil prek e-pošte ali obvestil v platformi, da udeležence obveščate o pomembnih posodobitvah ali novostih.

Ponosni smo na to, da nudimo vrhunsko podporo strankam in zanje tudi vodimo usposabljanje, da zagotovimo brezhibno izkušnjo z našo platformo za e-učenje. Ob nakupu bo naša ekipa zagotovila celovito uvajanje, vključno z nastavitvijo platforme, integracijo sistema in usposabljanjem skrbnikov. Ponujamo tudi stalno tehnično podporo po telefonu in e-pošti ter redne posodobitve platforme, da zagotovimo optimalno delovanje in zadovoljstvo uporabnikov.

sl_SISlovenian