Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Zakladnica znanja na dosegu roke

Smart Arena Knjižnica je priznan spletni portal za izobraževanje, ki vključuje izjemno knjižnico več kot 400 e-tečajev, ki so jih pripravili uveljavljeni slovenski predavatelji. Ne glede na področje ali zanimanje boste med njimi zagotovo našli tečaj, ki bo vaši ekipi pomagal doseči polni potencial. Privabite, razvijajte in zadržite najboljše sodelavce z izjemno knjižnico e-tečajev najboljših slovenskih predavateljev.

knjižnica

Pestra izbira že pripravljenih vsebin

S pomočjo knjižnice več kot 400 že pripravljenih e-tečajev najboljših slovenskih predavateljev, boste lahko poskrbeli za raznolike potrebe, ki jih imajo člani vaše organizacije. Individualizirane učne poti, ki se samodejno generirajo na podlagi vrzeli v kompetencah vaših zaposlenih, bodo poskrbele za njihov razvoj in jim pomagale doseči polni potencial.

Naj bo vaše podjetje pripravljeno na prihodnost

Naša celovita rešitev vam pomaga identificirati in uskladiti raznolike potrebe vaše delovne sile z različnimi vsebinskimi izobraževalnimi strategijami, od mikro učenja do globokega transformativnega izobraževanja.

Vse kar potrebujete za napredek vaše ekipe na enem mestu

Urejajte dostope do vsebin, ki jih vaši uporabniki želijo ali potrebujejo z le nekaj kliki in sledite njihovi aktivnosti na enem mestu. Spremljajte njihov napredek, obveščajte jih o novostih in poročajte o uspehih, ki jih dosegate kot podjetje. S pomočjo dinamičnega prilagajanja avtomatiziranih individualnih učnih poti poskrbite, da imajo vaši zaposleni vedno dostop do znanja, ki ga potrebujejo, ko ga potrebujejo.

Avtomatizirana priprava učnih poti in napredna analiza uspešnosti posameznika

Priprava individualnih učnih poti temelji na avtomatični identifikaciji vrzeli v kompetencah posameznika. Smart Arena LMS samodejno vpisuje uporabnike v ustrezne tečaje ter jim po potrebi pošilja opomnike in pomembne informacije o poteku izobraževanja. Napredna analitika poskrbi za nenehno prilagajanje učnih poti, glede na pomanjkljivosti v znanju in nove zahteve delovnega mesta.

“Opazovati svoj napredek in dostopati do gradiva tečajev kjerkoli se nahajam je neverjeten občutek zadovoljstva, ki ga priporočam vsakomur, ki z željo po izpopolnjevanju išče nove priložnosti!”

Jasna Orešič

Samostojni strokovni sodelavec za kadre

sl_SISlovenian