Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Vaši delavci bodo še raje ostali z vami, če jim omogočite dostop do naprednih izobraževanj z najboljšim LMS sistemom.

Naj bo vaš sistem za upravljanje izobraževanj ključ do produktivnosti in angažiranosti zaposlenih.

Vaši sodelavci si želijo napredka. Zagotovite jim neprestano rast s pomočjo programov usposabljanj, ki preverjeno delujejo.

75 % zaposlenih si želi izobraževalnih programov, ki jih izpopolnjujejo in pripravljajo na prihodnost.

Naj fluktuacije postanejo preteklost s pomočjo Smart Arena LMS

Obržite svoje zaposlene tako, da jim omogočite rast in razvoj na novih področjih in jih pri tem podpirajte z vrhunskimi izobraževalnimi vsebinami.

Izboljšajte kompetence vaših zaposlenih

Naj bodo vaši zaposleni pripravljeni na vsak izziv, ki ga prinaša prihodnost in naj nudijo vašim strankam najboljšo podporo. Ponudite jim tečaje, ki spreminjajo pravila igre, in sistem za upravljanje izobraževanj, ki bo omogočil dostop do znanja vsem v vašem podjetju.

Sledite skokoviti rasti produktivnosti na vaši platformi za učenje

Povečajte samozavest zaposlenih s pomočjo izobraževalnih vsebin in programov usposabljanj ter njihove uspehe povežite z merljivim učinkom na vaše podjetje.

Nepremagljiv LMS za izobraževanje zaposlenih

“V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje smo se odločili, da digitaliziramo proces uvodnega uvajalnega seminarja za nove sodelavce. Z rešitvijo podjetja Smart Naris smo zadovoljni, saj so nam s produktom pomagali optimizirati za nas zelo pomemben proces teoretičnega uvajanja novih kolegov. Privarčevali smo na internih resursih in hkrati povečali zadovoljstvo zaposlenih.”

Aljaž Sečnjak

Vodja kadrovske službe

Vključite vaše zaposlene v pripravo izobraževalnih načrtov

Omogočite sodelavcem izbiro izobraževanj, ki jih zanimajo. Dvignite kulturo izobraževanja v vašem podjetju.

Popolnoma se posvetite učni izkušnji. Vse do najmanjših podrobnosti.

Ne zanemarjajte podrobnosti. Od ustvarjanja uporabnikom prijaznih strani, menijev in vsebine, igrifikacije in prilagajanja grafične podobe – vsaka podrobnost učne izkušnje je oblikovana tako, da oživi vašo vizijo.

Individualiziran pristop do znanja

Ustvarite avtomatizirane individualne učne poti in izobraževalne načrte za vsakega izmed vaših zaposlenih. Na podlagi posameznikovih želja, potreb in vrzeli v znanju se bodo učne poti sproti prilagajale in spreminjale ter spodbujale kulturo neprestanega učenja v vašem podjetju.

Dokažite, da vaši programi usposabljanja dejansko delujejo

 Izmerite vpliv, ki ga ima usposabljanje zaposlenih na vaše podjetje z naprednimi in prilagojenimi avtomatizirnimi poročili. Na podlagi analitike pripravite dinamične strategije izobraževanj po meri vašega podjetja.

Je Smart Arena prava izbira za vas?

LMS Smart Arena je zasnovan tako, da zagotavlja intuitivno, uporabniku prijazno izkušnjo v kombinaciji z zmogljivo analitiko in robustnimi integracijskimi zmogljivostmi. Naša platforma ponuja obsežen nabor funkcij, prilagojenih za podporo različnim učnim stilom in organizacijskim potrebam, zaradi česar je najboljša izbira za ustanove in podjetja, ki iščejo prilagodljivo, razširljivo in stroškovno učinkovito rešitev.
Naša ekipa strokovnjakov se zavzema za nenehne izboljšave in redno posodablja platformo z novimi funkcijami in izboljšavami. Aktivno sodelujemo tudi z vodilnimi v panogi, izobraževalnimi ustanovami in našo uporabniško skupnostjo, da zagotovimo, da ostanemo pred krivuljo pri zagotavljanju najbolj inovativnih in učinkovitih rešitev za e-učenje.

Vsekakor! Naš LMS je zelo prilagodljiv, kar vam omogoča, da platformo prilagodite edinstvenim zahtevam vaše organizacije. Ponujamo vrsto dodatkov, integracij in dostop do API-ja, da zagotovimo brezhibno interoperabilnost z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami, kar zagotavlja povezano učno izkušnjo.

Naša platforma ponuja vrsto funkcij socialnega učenja, kot so forumi za razprave, skupinski projekti in zmožnosti medsebojnega ocenjevanja, za spodbujanje interakcije in sodelovanja med učenci. Te funkcije ne spodbujajo le občutka skupnosti, temveč tudi spodbujajo izmenjavo idej, kar obogati celotno učno izkušnjo.

Smart Arena je zavezana zagotavljanju izjemne podpore strankam. Ponujamo celovito pomoč, vključno s tehnično podporo, viri za usposabljanje in svetovalnimi storitvami, da zagotovimo, da boste kar najbolj izkoristili potencial našega LMS. Naša skupina za podporo vam je na voljo po e-pošti ali telefonu, da odgovori na vse vaše morebitne pomisleke ali vprašanja.

V Smart Areni jemljemo varnost podatkov in zasebnost zelo resno. Naš LMS je zgrajen na varni infrastrukturi, poleg tega pa tudi uporabljamo napredne tehnologije šifriranja za zaščito vaših občutljivih podatkov. Prav tako smo popolnoma skladni z mednarodnimi predpisi o zasebnosti podatkov, kot je GDPR, da zaščitimo podatke in zasebnost vaše organizacije.

sl_SISlovenian