Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Smart Arena LMS - 360° rešitev za
e-izobraževanja

Prilagodljiva in celostna rešitev za kreiranje e-vsebin z umetno inteligenco, avtomatizacijo urejanja in razporejanja tečajev ter poglobljeno analizo rezultatov, oblikovana z mislijo na dinamične potrebe podjetij.

smart arena lms

Smart Arena - pionir dinamičnega
e-izobraževanja

Z 14-letnimi izkušnjami je Smart Arena prva izbira za e-izobraževanje med vodilnimi slovenskimi podjetji.

Celostna rešitev za vse, kar vaše podjetje potrebuje, vam omogoča enostavno in z umetno inteligenco podprto kreiranje
e-vsebin, avtomatizacijo urejanja in razporejanja tečajev ter poglobljeno analizo rezultatov.

Integracije za lažje povezovanje med platformami

S Smart Areno lahko hitro in preprosto združite vse svoje poslovne sisteme v eno priročno učno okolje.

Izobraževanje vaših partnerjev, zaposlenih in strank - na pravi način

Celovita LMS rešitev za izvajanje spletnih tečajev in izobraževanj na vseh ravneh podjetja. Popolna podpora za vsa izobraževanja, ki jih potrebujete. Dosegajte vrhunske rezultate preprosto in brez skrbi.

Optimizirana rast podjetja z naprednim izpopolnjevanjem in usposabljanjem na osnovi umetne inteligence.

Avtomatizirana priprava individualnih učnih poti, analitično spremljanje in prilagajanje poti glede na uspešnost.

Smart Arena LMS uskladi učne potrebe vaših zaposlenih z vašimi poslovnimi potrebami. Tako z rastjo vaših zaposlenih raste tudi vaše podjetje.

Ustvarite učno kulturo s socialnim učenjem

Pojdite preko meja formalnega usposabljanja tako, da vključite socialne aspekte učenja in kreiranje vsebine v LMS, ki spodbuja produktivnost in omogoča, da vaši sodelavci zasijejo na svojih področjih.

Integrirajte Smart Areno z vašimi zalednimi sistemi

Smart Arena podpira integracije z drugimi aplikacijami in storitvami v vaši organizaciji, kot so CRM, ERP in e-pošta. API omogoča preprosto izmenjavo podatkov med različnimi programi v realnem času, s tem pa boljši nadzor nad vašimi e-izobraževanji in tečaji.

Delajte hitreje in pametneje z umetno inteligenco

Pustite, da opravlja AI delo namesto vas z uporabnimi predlogi vsebine in hitrimi prevodi. Naj bodo vaši zaposleni samozadostni, njihove učne poti še bolj personalizirane, vi pa boste imeli čas, da se osredotočate na pomembne strategije za vaše podjetje.

Uspešna slovenska podjetja uporabljajo Smart Arena LMS

Pogosta vprašanja o Smart Arena LMS

Smart Arena omogoča preprosto integracijo in povezljivost z drugimi sistemi. Podpira integracijo prek API, možnost SSO ter združljivost z vodilnimi HRM in ERP sistemi ter s tem zagotavlja učinkovito uporabniško izkušnjo. 

Sistem za upravljanje učenja je programska aplikacija, ki organizacijam omogoča zagotavljanje, sledenje in upravljanje spletnih učnih vsebin. Smart Arena ponuja celovit LMS, ki podjetjem omogoča, da poenostavijo svoje procese usposabljanja, vanj vključijo svoje zaposlene in spremljajo njihovo uspešnost, kar zagotavlja učinkovite in uspešne učne izkušnje.

Da. Aplikacija Smart Arena vam omogoča dostop do izobraževanja kjerkoli in kadarkoli, vključno z mobilnimi telefoni, tablicami ali prenosniki. Smart Arena ima prilagodljiv dizajn glede na velikost zaslona, ki ga uporabljate, in s tem poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo.

Smart Arena LMS je v celoti prevedena v 10 jezikov, podpira pa vsebino v katerem koli jeziku in se s tem prilagodi vsem vašim programom učenja, omogoči dostopnost vsem vašim zaposlenim ter zagotovlja najboljšo spletno usposabljanje in gradiva za doseganje želenih učnih ciljev vaših zaposlenih, strank in partnerjev.

Da! Na Smart Areni vam pomagamo prenesti vsebino iz vašega starega LMS sistema ter vam jo po potrebi še dodatno obogatimo. Poleg tega vam bomo pomagali pri nastavitvi vsega, vključno z učno vsebino, API-ji in vtičniki med postopkom implementacije.

V paket je brezplačno vključenih 30Gb prostora za shrambo v oblaku, kar zadostuje za vse vaše potrebe po izobraževanju.

V Smart Areni jemljemo varnost podatkov in zasebnost zelo resno. Naš LMS je zgrajen na varni infrastrukturi in uporabljamo napredne tehnologije šifriranja za zaščito vaših občutljivih podatkov. Prav tako smo popolnoma skladni z mednarodnimi predpisi o zasebnosti podatkov, kot je GDPR, da zaščitimo podatke in zasebnost vaše organizacije.

Da. Naša povezava za SSO omogoča enostavno izvajanje integracij s ponudnikom preverjanja pristnosti v vaši organizaciji.

sl_SISlovenian