Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Coursly AI

Odkrijte Coursly AI, inovativno orodje, ki s pomočjo umetne inteligence revolucionira proces ustvarjanja e-tečajev.

Z njegovo pomočjo boste lahko e-tečaje ustvarili kar 250-krat hitreje in 120-krat bolj stroškovno učinkovito kot povprečni ustvarjalci vsebin.

Vstopite v prihodnost izdelave e-tečajev

Coursly AI je vrhunska rešitev, ki z umetno inteligenco preoblikuje svet e-izobraževanja. Z inovativnim pristopom in neprimerljivo hitrostjo ustvarjanja tečajev, postavlja Coursly AI nove standarde v učinkovitosti in prilagodljivosti. Pridružite se revoluciji v učenju in izkusite prihodnost izobraževanja že danes!

Do e-tečaja v treh preprostih korakih

Postavite temelje vašega tečaja

Najprej s pomočjo Coursly AI postavite temelje vašega tečaja, kot so naslov in kratek opis vsebine. Dodajte lastne materiale, povezave do spletnih strani, ali pa enostavno ustvarite nov tečaj le s pomočjo besedilnih navodil. 

Dodajte podrobnosti, kot so ton in kompleksnost tečaja, želena dolžina tečaja, predvidena publika in tip tečaja. 

Prilagodite in optimizirajte učni načrt

Coursly AI vam na podlagi podanih informacij ustvari celovit učni načrt, ki predstavlja osnovo za vaš e-tečaj. Učni načrt predstavi ideje, teme in korake, iz katerih bo sestavljen končni e-tečaj. Posamezne korake ali pa kar celoten učni načrt lahko preprosto urejate in po potrebi spreminjate, dokler učni načrt ne popolnoma ustreza potrebam vašega podjetja.

Ustvarite navdihujočo vsebino

Zaključni korak v pripravi vsebine s pomočjo Coursly AI vključuje generacijo končnega e-tečaja. Coursly AI bo vašemu učnemu načrtu vdahnil življenje z bogato vsebino interaktivnimi elementi, kot so kvizi, in po potrebi tečaj zaključil s celovitim testiranjem. 

Ko boste z e-tečajem zadovoljni ga lahko shranite in pošljete v vaš sistem za upravljanje učenja, kjer bo nemudoma na voljo vsem, ki jo potrebujejo. 

sl_SISlovenian