Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Popoln vpogled v izobraževanje vaših sodelavcev

Napredna statistika in statistična orodja omogočajo individualizirane povratne informacije, pomagajo zaposlenim razumeti njihove prednosti in področja za izboljšave, spodbujajo miselnost rasti in nenehen razvoj.

statistika smart arena

Uporabite podatke o učenju za rast celotnega podjetja.

Združite svoje učne podatke in KPI-je z drugimi poslovnimi meritvami za širšo perspektivo analize, hitrejše odkrivanje vpogledov in kakovostnejše odločanje.

Integrirajte učne podatke v vaše zaledne sisteme

Analitični modul za spremljanje izobraževanja zaposlenih v vaši organizaciji – identificirajte učne trende, statuse in faze izobraževanja, merite uspešnost in pridobite vpogled v razvoj zaposlenih prek celovite analize.

Celovita analitika na dosegu klika

Ne utapljajte se v množici neurejenih podatkov, ki jih proizvajajo različni programi za izobraževanja. Naša platforma vam omogoča enostaven dostop, napredno filtriranje in analizo vseh podatkov, ki jih potrebujete za strateško izobraževanje zaposlenih.

Dokažite, da je učenje strateška naložba

Smart Arena LMS se prek API enostavno integrira z zalednim sistemom vašega podjetja. Hitro in preprosto sinhronizirajte podatke iz napredne statistike ter sinhronizirajte uporabnike iz internega imenika za avtomatično aktivacijo ali deaktivacijo izobraževanj.

“Platformo Smart Arena uporabljamo od leta 2017 za strokovno tehnična izobraževanja. Na platformi imamo preko 300 lastnih vsebin, ki jih uporabljajo naši zaposleni in kupci. Platforma omogoča zelo preprosto posodabljanje baze uporabnikov in nadzor nad aktivnostmi uporabnikov z izvozom različnih izbranih statističnih podatkov.”

Jože Kancilija

 Vodja izobraževalnega centra KMC

Dokažite, da so vaše izobraževalne strategije ključne za razvoj vašega podjetja

Pogosta vprašanja

Platforma ponuja široko paleto statističnih in analitičnih funkcij, vključno s stopnjami zaključenih tečajev, časom, porabljenim za vsak tečaj, sledenjem individualnega napredka, rezultati kvizov in splošnimi stopnjami angažiranosti. Te funkcije vam omogočajo merjenje učinkovitosti vaših programov usposabljanja in prepoznavanje področij za izboljšave.
Da, naša platforma za e-učenje vam omogoča ustvarjanje poročil po meri z izbiro določenih podatkovnih točk, filtrov in časovnih okvirov. Ta poročila lahko tudi izvozite v različnih formatih (npr. PDF, CSV, Excel) za nadaljnjo analizo ali skupno rabo z uporabniki.
Vsekakor! Naša platforma vam omogoča segmentacijo in primerjavo podatkov med različnimi skupinami v vaši organizaciji, kot so oddelki, ekipe ali lokacije. Ta funkcija vam pomaga prepoznati najboljše prakse, zaznati trende in natančno določiti področja, ki zahtevajo dodatno pozornost ali vire.
Platforma spremlja angažiranost uporabnikov prek meritev, kot je število dostopov do tečaja ali učnega gradiva, trajanje vsake seje in pogostost interakcij znotraj platforme. Ti vpogledi vam lahko pomagajo ugotoviti, kateri tečaji so najbolj privlačni in učinkoviti, kar vam omogoča sprejemanje odločitev na podlagi podatkov za izboljšanje vaših programov usposabljanja.

Da, statistika izobraževanj na Smart Areni je združljiva z drugimi orodji, ki jih v podjetju uporabljate za analitiko. Podatke iz Smart Arena LMS lahko integrirate v vaše obstoječe orodje za analitiko ali poročanje ter tako združite in primerjate podatke iz različnih virov za celovit vpogled v izobraževanje in rast vaših zaposlenih.

sl_SISlovenian