Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Izobraževanje strank - najboljša naložba, ki jo boste kadarkoli naredili.

Odkrijte ključ do zvestobe strank. Oklenite njihov polni potencial s Smart Areno – LMS številka ena pri nas.

Izobražene in usposobljene stranke bodo rasle z vami

Izobraževanje strank spodbuja uporabo in sprejemanje izdelka ter zvestobo in ohranjanje strank

Zagotovite strankam dostop do platforme za usposabljanje in izobraževanja, ki jih potrebujejo za uspeh in dosego svojih poslovnih ciljev. Od uvajanja stranke dalje uporabite Smart Arena LMS za širitev in nadgradnjo usposabljanja, ne da bi vam bilo pri tem treba žrtvovati uporabniško izkušnjo.

Spodbujanje učenja poskrbi za angažirane stranke

Pokrijte vse faze življenjskega cikla vaših strank s programi usposabljanja, zasnovanimi za izboljšanje ocene zadovoljstva strank in njihove celotne uporabniške izkušnje ter zmanjšanje števila prošenj za podporo strankam.

Odklenite skrivnost zadrževanja in širjenja baze vaših strank

Zmanjšanje odtekanja strank je le začetek. Prava programska oprema za usposabljanje strank je ključ do širjenja vaše baze strank in povečanja njihove angažiranosti. Rezultati bodo jasno vidni.

Nepremagljiv LMS za usposabljanje strank

“V Telekomu Slovenije uporabnikom zagotavljamo najsodobnejše tehnološke rešitve. To pomeni, da moramo biti v koraku s trendi, ki jih ustvarjamo tudi sami. Zato nam je tako pridobivanje novih kot deljenje znanj in izkušenj med sodelavci zelo pomembno.
Pri tem nam je v pomoč Smart Arena. Njena poglavitna prednost je enostavna uporabniška izkušnja, pa tudi sistematičnost, preglednost in veliko didaktičnih orodij, ki omogočajo kakovostno izdelavo e-tečajev, oblikovno skladnih z našo podobo. Z ekipo Smart Arene odlično sodelujemo.”

Manica Šegš

Upravljanje s kadri

Izboljšana prilagodljivost. Boljši rezultati za vaše podjetje.

Prilagodite elemente izgleda in občutka na vaši platformi za usposabljanje strank, ter povečajte prepoznavnost vaše blagovne znamke. Personalizirajte e-vsebine za potrebe vašega razširjenega podjetja in ustvarite izjemno uporabniško izkušnjo za vaše stranke.

Ponudite prava usposabljanja ob pravem času v vašem sistemu za upravljanje učenja.

Posodobljajte in ponujajte svoja usposabljanja strankam, ko jih te najbolj potrebujejo. Z uporabo igrifikacije, webinarjev in interaktivnih učnih gradiv tekom njihovega delovnega procesa opazujte, kako se angažiranost vaših strank vzpenja v nebo.

Programska oprema za usposabljanje strank po naročilu

Usposabljanje strank z izboljšano funkcionalnostjo, ki omogoča vse od uvajanja do nadgrajevanja znanja na različne načine – vodeno, individualno v svojem tempu ali oboje. Podprite svoje stranke z učenjem prek mobilnih naprav ali tablic in učnimi gradivi za uporabo brez povezave, dostopnimi kadar koli, na kateri koli napravi in katerem koli operacijskem sistemu.

Odkrijte, kaj v vašem sistemu za upravljanje učenja deluje in kaj ne

Ocenite vpliv, ki ga imajo vaši programi usposabljanja strank na uspeh vašega podjetja. Poslužite se napredne analitike in statistike s parametri, ki jih potrebujete, da lahko še izboljšate vpliv, ki ga ima izobraževanje vaših strank na uspeh vašega podjetja.

Je Smart Arena prava izbira za vas?

LMS Smart Arena je zasnovan tako, da zagotavlja intuitivno, uporabniku prijazno izkušnjo v kombinaciji z zmogljivo analitiko in robustnimi integracijskimi zmogljivostmi. Naša platforma ponuja obsežen nabor funkcij, prilagojenih za podporo različnim učnim stilom in organizacijskim potrebam, zaradi česar je najboljša izbira za ustanove in podjetja, ki iščejo prilagodljivo, razširljivo in stroškovno učinkovito rešitev.

Naša ekipa strokovnjakov se zavzema za nenehne izboljšave in redno posodablja platformo z novimi funkcijami in izboljšavami. Aktivno sodelujemo tudi z vodilnimi v panogi, izobraževalnimi ustanovami in našo uporabniško skupnostjo, ter s tem zagotovimo, da ostajamo pred drugimi pri zagotavljanju najbolj inovativnih in učinkovitih rešitev za e-učenje.

Vsekakor! Naš LMS je zelo prilagodljiv, kar vam omogoča, da platformo prilagodite edinstvenim zahtevam vaše organizacije. Ponujamo vrsto dodatkov, integracij in dostop do API-ja, da zagotovimo brezhibno interoperabilnost z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami,  ter posledično povezano učno izkušnjo.

Naša platforma ponuja vrsto funkcij socialnega učenja, kot so forumi za razprave, skupinski projekti in zmožnosti medsebojnega ocenjevanja, za spodbujanje interakcije in sodelovanja med učenci. Te funkcije ne spodbujajo le občutka skupnosti, temveč tudi spodbujajo izmenjavo idej, kar obogati celotno učno izkušnjo.

Smart Arena je zavezana zagotavljanju izjemne podpore strankam. Ponujamo celovito pomoč, vključno s tehnično podporo, viri za usposabljanje in svetovalnimi storitvami, da zagotovimo, da boste kar najbolj izkoristili potencial našega LMS. Naša skupina za podporo vam je na voljo po e-pošti ali telefonu, da odgovori na vse vaše morebitne pomisleke ali vprašanja.

V Smart Areni jemljemo varnost podatkov in zasebnost zelo resno. Naš LMS je zgrajen na varni infrastrukturi pri kateri uporabljamo napredne tehnologije šifriranja za zaščito vaših občutljivih podatkov. Prav tako smo popolnoma skladni z mednarodnimi predpisi o zasebnosti podatkov, kot je GDPR, da zaščitimo podatke in zasebnost vaše organizacije.

sl_SISlovenian