Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Smart Arena

Z e-izobraževanjem do znanja v nekaj korakih

Pripravite in urejajte vsebino, zlahka opravite vsa obvezna izobraževanja za svoje zaposlene, merite uspeh vaših zaposlenih skozi pregledno statistiko ali pa jim omogočite dostop do več kot 400 že pripravljenih e-tečajev.

Naša zgodba

Zaupa nam preko 110 slovenskih podjetij

Začelo se je z idejo

Smart Arena se je rodila iz preproste, a močne ideje: podjetjem v Sloveniji zagotoviti robustno, uporabniku prijazno platformo za e-izobraževanje, ki zadovoljuje njihove edinstvene potrebe.

Na trgu smo opazili prostor za lokalizirano rešitev, ki bi lahko spodbudila rast in razvoj slovenskih podjetij. Z neumorno predanostjo in inovativnim razmišljanjem je Smart Arena postala platforma za vrhunska slovenska podjetja, ki ponuja široko paleto tečajev in virov, namenjenih negovanju talentov in gojenju uspeha.

o nas

Dosegli smo osupljivo rast

Od naše ustanovitve je Smart Arena doživela eksponentno rast. Naša pot se je začela s peščico podjetij, ki so prepoznala potencial naše platforme, danes pa smo ponosni, da smo priljubljena rešitev za e-izobraževanje za največja podjetja v Sloveniji.

Z več deset tisoč uporabniki in vedno večjo knjižnico strokovno oblikovanih tečajev je naša platforma postala ključno orodje za podjetja, ki želijo izpopolnjevati svojo delovno silo in ostati v ospredju.

Naša zaveza

Bili smo in vedno bomo predani izdelavi kakovostnih produktov, ki ljudem pomagajo med zahtevnim prehodom v boljši, s tehnologijo obdan svet.

Naše vrednote

Smart Arena uteleša bistvo šestih temeljnih vrednot, ki se kažejo v vsem, kar počnemo – od naših sodelavcev in partnerjev, do našega končnega produkta. Verjamemo v ustvarjanje odličnih odnosov in produktov ter močno zagovarjamo filozofijo, da lahko s tehnologijo navdihnemo boljšo prihodnost.

Enostavnost

Preprost in jasen način komuniciranja je del naše DNK. K vsakodnevnim nalogam pristopamo preprosto in brez birokracije, s pristopom reševanja problemov.

Odgovornost

Smo ekipa zagnanih, aktivnih posameznikov in verjamemo v opolnomočenje ljudi. Prevzemanje odgovornosti je način, da rastemo in se razvijamo kot posamezniki.

Zbranost

Skrbimo drug za drugega in delamo etično, priznavamo vsakodnevni trud in slavimo svoje cilje. Krepimo raznolikost, enakost in vključenost.

Radovednost

Ljudi spodbujamo, da vztrajno in instinktivno iščejo nove ali obstoječe rešitve, se sprašujejo o njih in jih uporabljajo za sprejemanje bolj informiranih odločitev.

Inovativnost

Radi eksperimentiramo in iščemo nove načine za izboljšanje procesov. Kot inovatorji moramo vedno razmišljati pozitivno in napredno.

Vpliv

Partnerstvo z našimi strankami pomeni razumevanje, kaj potrebujejo, in iskanje rešitev. Žene nas nenehno prizadevanje, da naredimo resnično merljiv vpliv na njihovo poslovanje, pa tudi na njih same kot posameznike.

Zaupajte v spremembe, zaupajte v Smart Areno.

sl_SISlovenian