Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Okrepite trening svojih partnerjev

Spremenite svoje učne programe v gonilnik dobička z LMS številka ena za usposabljanje partnerjev.

Močnejši partnerski odnosi od prvega dne

Ne tvegajte, da bi šibko usposabljanje vaših partnerjev botrovalo slabim rezultatom ali ustvarilo napačno predstavo o vaši blagovni znamki. Podprite jih z e-izobraževalnim sistemom Smart Arena, ki bo iz njih naredil najboljše in najglasnejše podpornike vaše znamke.

Osebni pristop

Pripravite vsebino in kanale po meri za vsakega izmed vaših partnerjev in jim zagotovite izkušnjo, prilagojeno vsaki blagovni znamki, cilju in strategiji.

Zgradite boljše odnose

Močnejša aktivacija partnerjev vam zagotavlja 100 % usklajenost z vašimi izdelki in poslovno vizijo.

Zaslužite več

Preverite, kako usposabljanje angažiranih partnerjev, ki vam prinašajo nove poslovne priložnosti, izboljša donosnost vaše naložbe in vas drži korak pred konkurenco.

Nepremagljiv LMS za partnersko usposabljanje

»Smart Arena nam omogoča hitro in enostavno organizacijo spletnih tečajev za večje število zaposlenih ter pregledno statistiko opravljenih tečajev. Pomaga nam pri sledljivosti in vzpostavitvi preglednosti nad izobraževalnimi aktivnostmi ter prihrani čas pri načrtovanju, organizaciji in izvedbi izobraževanj. Poleg tega so kontaktne osebe, ki nudijo podporo pri uporabi aplikacije, vedno pripravljene pomagati pri uvajanju novosti ali reševanju tehničnih zapletov.«

Alenka Dodig

Vodja izobraževalnega centra

Bodite vodilni na področju usposabljanja partnerjev

Zagotovite vašim partnerjem individualizirane učne načrte usposabljanj na podlagi njihovih vlog in poskrbite, da bodo nad vašim produktom tako navdušeni, kot ste vi.

Ustvarite močnejše partnerske programe

Uskladite izobraževanje partnerjev z vašo vizijo izdelka z uporabo Smart Arena LMS za izobraževanje partnerjev, ki neposredno povezuje poslovno uspešnost z usposabljanjem in angažiranostjo vaših poslovnih partnerjev.

Vključite, opolnomočite, certificirajte

Integrirajte partnerje v vaše poslovno okolje, vodite jih skozi spremembe na trgu in jih redno certificirajte s pomočjo avtomatičnega sistema certificiranja.

Spremenite poslovne partnerje v privržence

Zgradite močnejše odnose s poslovnimi partnerji in ustvarite mrežo, ki aktivno podpira vaše podjetje in skrbi za promocijo partnerskega uspeha.

Je Smart Arena prava izbira za vas?

LMS Smart Arena je zasnovan tako, da zagotavlja intuitivno, uporabniku prijazno izkušnjo v kombinaciji z zmogljivo analitiko in robustnimi integracijskimi zmogljivostmi. Naša platforma ponuja obsežen nabor funkcij, prilagojenih za podporo različnim učnim stilom in organizacijskim potrebam, zaradi česar je najboljša izbira za ustanove in podjetja, ki iščejo prilagodljivo, razširljivo in stroškovno učinkovito rešitev.

Naša ekipa strokovnjakov se zavzema za nenehne izboljšave in redno posodablja platformo z novimi funkcijami in izboljšavami. Aktivno sodelujemo tudi z vodilnimi v panogi, izobraževalnimi ustanovami in našo uporabniško skupnostjo, s čemer zagotavljamo, da ostajamo pred krivuljo pri zagotavljanju najbolj inovativnih in učinkovitih rešitev za e-učenje.

Vsekakor! Naš LMS je zelo prilagodljiv, kar vam omogoča, da platformo prilagodite edinstvenim zahtevam vaše organizacije. Ponujamo vrsto dodatkov, integracij in dostop do API-ja, da zagotovimo brezhibno interoperabilnost z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami, s čemer zagotavljamo povezano učno izkušnjo.

Naša platforma ponuja vrsto funkcij socialnega učenja, kot so forumi za razprave, skupinski projekti in zmožnosti medsebojnega ocenjevanja, za spodbujanje interakcije in sodelovanja med učenci. Te funkcije ne spodbujajo le občutka skupnosti, temveč tudi spodbujajo izmenjavo idej, kar obogati celotno učno izkušnjo.

Smart Arena je zavezana zagotavljanju izjemne podpore strankam. Ponujamo celovito pomoč, vključno s tehnično podporo, viri za usposabljanje in svetovalnimi storitvami, s čemer zagotavljamo, da boste kar najbolj izkoristili potencial našega LMS. Naša skupina za podporo vam je na voljo po e-pošti ali telefonu, da odgovori na morebitne pomisleke ali vprašanja.

V Smart Areni jemljemo varnost podatkov in zasebnost zelo resno. Naš LMS je zgrajen na varni infrastrukturi, uporabljamo pa tudi napredne tehnologije šifriranja za zaščito vaših občutljivih podatkov. Prav tako smo popolnoma skladni z mednarodnimi predpisi o zasebnosti podatkov, kot je GDPR, da zaščitimo podatke in zasebnost vaše organizacije.

sl_SISlovenian