Ustvarite vrhunske vsebine, po vaših merah

Platforma Smart Arena in njene funkcije za ustvarjanje tečajev po meri vam omogočajo razvoj visoko prilagojene izkušnje za svoje zaposlene. Možnost ustvarjanja tečajev po meri omogoča vašim kadrom dostop do edinstvene vsebine, ki vsebuje točno določene elemente, potrebne za razvoj znanja, ki ga vaše podjetje najbolj potrebuje.

Nina Dimitrijević

Samostojni strokovni sodelavec

“Skupaj z zaposlenimi želimo graditi sodobno družbo znanja, zato smo se odločili, da se poslužimo aplikacije Smart Arena. Ta nam omogoča tako izdelavo internih e-tečajev po naših željah, kot tudi kreiranje knjižnice dragocenega internega znanja. Z že pripravljenimi e-vsebinami, ki jih ponuja Smart Arena Market in katere naši zaposleni vedno znova pohvalijo, pa bogatimo še digitalne in mehke veščine naših zaposlenih.”

Jože Kancilija

Vodja izobraževalnega centra KMC

“Na platformi Smart Arena imamo preko 300 lastnih vsebin. Platforma omogoča preprosto posodabljanje baze uporabnikov in nadzor nad njihovimi aktivnostmi z izvozom različnih izbranih statističnih podatkov. Kreiranje lastnih tečajev omogoča vnos besedil, video gradiva, izpitnih vprašalnikov, dokumentov, različnih kombinacij in obvestil, kar uporabnika stalno vzpodbuja, da uspešno zaključi tečaj.”

Ustvarjanje vsebine bo postalo veliko lažje

Pri ustvarjanju vsebine na Smart Arene vam bo v pomoč umetna inteligenca, ki bo opravila težko delo namesto vas. Posledično lahko porabite več časa za ostale procese in manj časa za ustvarjanje učne vsebine.

Skrajšajte čas ustvarjanja vsebine z več ur na le nekaj minut

Samodejno prevedite vsebino v več jezikov

Uvozite vsebino iz več formatov izvornih datotek

Ustvarite personalizirano vsebino za različne primere uporabe

Priključite vsebino v svojo platformo za brezhibno dostavo znanja

Preprosto upravljanje, tako, da lahko platformo uporablja vsak

Ustvarite svojo prvo vsebino v nekaj minutah!

sl_SISlovenian