Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Predstavljamo modul Klasični tečaji

Odkrijte inovacije v izobraževanju z novim modulom Klasični tečaji v Smart Areni. Ta blog raziskuje, kako ta modul preoblikujejo digitalno učenje in upravljanje tečajev za boljšo izobraževalno izkušnjo.
Čas branja: 2 minutes

V dobi digitalne preobrazbe se svet izobraževanja nenehno spreminja, prilagaja in postaja vedno bolj dostopen vsem uporabnikom. Smart Arena s ponosom predstavlja dve novi funkcionalnosti, ki bosta vašo izobraževalno izkušnjo še bolj poglobili in obogatili. Prihajata modula Katalog in Klasični tečaji.

Novi funkcionalnosti sta zasnovani tako, da ne le olajšajo upravljanje izobraževanj, ampak tudi obogatijo učno izkušnjo uporabnikov v vaši organizaciji. Odkrijte, kako modul klasični tečaji preoblikuje tradicionalne metode učenja in vam odpirata vrata v novo dobo izobraževanja.

Pregled možnosti modula Klasični tečaji

Modul Klasični tečaji v Smart Areni prinaša ključne inovacije v organizaciji in izvedbi tradicionalnih tečajev v živo. Ta modul omogoča administratorjem, da učinkovito načrtujejo, spremljajo in analizirajo  rezultate klasičnih tečajev. S tem zagotavlja boljšo izkušnjo tako za predavatelje kot učence in administratorje. Z vključenimi funkcijami, kot so avtomatsko obveščanje, ter možnost digitalnega spremljanja stroškov, prisotnosti in rezultatov testiranj, Klasični tečaji znatno poenostavijo administrativne procese, hkrati pa ohranjajo in celo izboljšujejo kakovost učenja in poučevanja.

Modul Klasični tečaji lahko izkoristite za lajšanje organizacije, izvedbe in priprave poročil, povezane s pripravo izobraževanj v živo. Preprosto lahko vnašate uporabnike v sistem, poleg tega pa imate nadzor nad potrjevanjem ali preverjanjem vpisov na posamezna izobraževanja. Obveščanje uporabnikov je avtomatizirano, dodate pa lahko tudi ankete o zadovoljstvu.

Zmanjšajte administrativno breme s pomočjo digitalizacije podpisnih listov in sledenja izvedbe ter rezultatov testiranj. Možna je tudi avtomatizirana izdaja certifikatov o uspešnem opravljanju izobraževanj. Olajšajte poročanje in imejte celovit pregled nad analitiko tečajev v živo. Izvozite lahko statistiko po izobraževalnih aktivnosti, pregledujte statistiko stroškovnih aktivnosti ter preprosto izdelajte in izvozite mesečna ali letna poročila.

Souporaba z modulom katalog

Ko združimo moči modulov Katalog in Klasični tečaji v Smart Areni, dobimo holistično platformo, ki optimizira celoten izobraževalni proces v vaši organizaciji. Administratorji lahko na enem mestu vodijo vse svoje izobraževalne aktivnosti, tako spletne kot v živo, uporabniki pa lahko na eni platformi izbirajo med vsemi izobraževanji, ki so jim na voljo ter sledijo svojemu napredku na vseh področjih. Ta sinergija izboljšuje administrativno učinkovitost in zagotavlja večjo prilagodljivost in globljo učno izkušnjo, ki resnično ustreza potrebam sodobnih učencev in izobraževalcev.

Smart Arena s svojima novima moduloma Katalog in Klasični tečaji odpira nova obzorja v izobraževanju. Modul Katalog ponuja enostavno navigacijo in administracijo tečajev, medtem ko Klasični tečaji izboljšajo prijavno izkušnjo tečajev v živo in olajšajo sledenje ter poročanje povezano z dejavnostmi, izvedenimi v živo. Integracija teh modulov ustvarja celovito in prilagodljivo učno okolje. Vabimo vas, da izkoristite te nove funkcionalnosti in s tem obogatite svoje izobraževalne strategije. Raziskujte, prilagajajte in izboljšajte svoje učne poti z inovacijami, ki jih prinaša Smart Arena.

Bodite na tekočem z novostmi Smart Arene in bodočimi objavami na blogu. Prijavite se na Smart Arena mesečnik.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Prijava na Smart Arena mesečnik je bila uspešna.

Smart Arena mesečni pulz

Prijavite se na naš mesečni newsletter.

sl_SISlovenian