Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Predstavljamo modul Katalog

Modul Katalog je revolucionarno orodje, ki izobraževalnim institucijam in posameznikom omogoča enostavno upravljanje izobraževalnih tečajev. Ta modul prinaša intuitiven nadzor nad tečaji in omogoča učinkovito administracijo, obenem pa uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do različnih tečajev, ki ustrezajo njihovim potrebam in interesom.
Čas branja: 2 minutes

V dobi digitalne preobrazbe se svet izobraževanja nenehno spreminja, prilagaja in postaja vedno bolj dostopen vsem uporabnikom. Smart Arena s ponosom predstavlja dve novi funkcionalnosti, ki bosta vašo izobraževalno izkušnjo še bolj poglobili in obogatili. Prihajata modula Katalog in Klasični tečaji.

Novi funkcionalnosti sta zasnovani tako, da ne le olajšajo upravljanje izobraževanj, ampak tudi obogatijo učno izkušnjo uporabnikov v vaši organizaciji. Odkrijte, kako modul Katalog preoblikujet tradicionalne metode učenja in vam odpirata vrata v novo dobo izobraževanja.

Podroben pregled modula Katalog

Modul Katalog v Smart Areni predstavlja revolucionarno orodje za izobraževalne institucije in posameznike, ki iščejo enostavno, a učinkovito upravljanje izobraževalnih tečajev. Ta modul omogoča intuitiven pregled in nadzor nad administracijo vseh internih in eksternih razpisanih tečajev v določenem časovnem obdobju. Katalog lahko skrijete, ali pa ga ponudite na voljo vašim zaposlenim. Z modulom Katalog jim omogočate hitro prijavo ali zahtevo za dostop do izobraževanja in pregledne informacije o vsakem tečaju. Ena izmed ključnih funkcij je večstopenjsko potrjevanje vpisov s strani vodij in kadrovske službe. Lahko pa prek kataloga administratorji sami vpisujejo uporabnike na tečaje, ki jih potrebujejo.

Modul Katalog ne le olajša proces iskanja in vpisovanja v tečaje, temveč tudi izboljšuje celotno učno izkušnjo. S pomočjo tega modula lahko uporabniki enostavno najdejo tečaje, ki ustrezajo njihovim interesom in potrebam, obenem pa zagotavlja, da so vse informacije o tečajih ažurne in dostopne. To vključuje podrobnosti o terminih, vsebini tečaja in inštruktorjih. Vodjem pa tudi olajša administrativno breme, saj omogoča avtomatizirano obveščanje zaposlenih o tečajih, ki so na voljo, spremembah terminov, lokacij, ter jih opominja o skorajšnjem poteku časa za izvedbo tečaja ali testiranj.

Modul Katalog je zasnovan tako, da podpira različne vrste tečajev, od spletnih do klasičnih, internih in eksternih. To predstavlja velik korak naprej v smislu dostopnosti in prilagodljivosti izobraževanja, saj uporabnikom omogoča, da na enem mestu pregledujejo in izbirajo med vso zakladnico znanja, ki jo imajo na voljo v svoji organizaciji.

Souporaba z modulom Klasični tečaji

Ko združimo moči modulov Katalog in Klasični tečaji v Smart Areni, dobimo holistično platformo, ki optimizira celoten izobraževalni proces v vaši organizaciji. Administratorji lahko na enem mestu vodijo vse svoje izobraževalne aktivnosti, tako spletne kot v živo, uporabniki pa lahko na eni platformi izbirajo med vsemi izobraževanji, ki so jim na voljo ter sledijo svojemu napredku na vseh področjih. Ta sinergija izboljšuje administrativno učinkovitost in zagotavlja večjo prilagodljivost in globljo učno izkušnjo, ki resnično ustreza potrebam sodobnih učencev in izobraževalcev.

Smart Arena s svojima novima moduloma Katalog in Klasični tečaji odpira nova obzorja v izobraževanju. Modul Katalog ponuja enostavno navigacijo in administracijo tečajev, medtem ko Klasični tečaji izboljšajo prijavno izkušnjo tečajev v živo in olajšajo sledenje ter poročanje povezano z dejavnostmi, izvedenimi v živo. Integracija teh modulov ustvarja celovito in prilagodljivo učno okolje. Vabimo vas, da izkoristite te nove funkcionalnosti in s tem obogatite svoje izobraževalne strategije. Raziskujte, prilagajajte in izboljšajte svoje učne poti z inovacijami, ki jih prinaša Smart Arena.

Bodite na tekočem z novostmi Smart Arene in bodočimi objavami na blogu. Prijavite se na Smart Arena mesečnik.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Prijava na Smart Arena mesečnik je bila uspešna.

Smart Arena mesečni pulz

Prijavite se na naš mesečni newsletter.

sl_SISlovenian