Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Premierna predstavitev Coursly.ai na konferenci Edutainment’23

Čas branja: 2 minutes

Nedavno smo se udeležili zelo pričakovane konference Edutainment’23, kjer je so bile osrednje tematike izzivi v izobraževanju odraslih, upravljanje organizacijskega znanja – poudarek na peti industrijski revoluciji in njenem vplivu na učne procese – in vloga umetne inteligence. Pri zadnji je bil glavni fokus na tem, kako AI spreminja tradicionalne pristope k izobraževanju in usposabljanju.

Predstavitev Coursly.ai

Na konferenci smo predstavili našo inovacijo – Coursly.ai. Ta produkt, ki ga podpira umetna inteligenca, je revolucionaren način za izdelavo e-tečajev in predstavlja izjemen preskok v produktivnosti, saj e-tečaje ustvari 250x hitreje in 120x ceneje kot človek.

  • Več kot asistent: Coursly.ai ne le asistira pri ustvarjanju vsebin, temveč prevzame vlogo ustvarjalca. Je vaš enakovreden sodelavec.
  • Hitreje do rezultata: Omogoča hitrejšo pripravo e-tečajev, kar vodi do večje učinkovitosti.
  • Prilagodljivost: Uporabnik lahko ustvari tečaje s pomočjo splošnih tekstovnih navodil ali lastnih gradiv, kot so ppt predstavitve in pdf dokumenti.

Do e-tečaja v treh preprostih korakih

Coursly.ai vsebino ustvari skozi preprost, a učinkovit proces:

  1. Foundation: Postavitev temeljev tečaja.
  2. Tuning: Prilagajanje in določanje usmeritev.
  3. Curriculum: Razvoj učnega načrta.

Odkrijte več

Za več informacij in vpogled v možnosti, ki jih Coursly.ai prinaša v svet izobraževanja, si oglejte našo kratko video predstavitev.

Na konferenci Edutainment’23 smo s predstavitvijo poželi izjemno pozitiven odziv. Udeleženci so izkazali veliko zanimanje za Coursly.ai in z nami delili prepričanje, da prinaša revolucionarne pristope v korporativnem izobraževanju.

Prednosti Coursly.ai za podjetja

Coursly.ai podjetjem prinaša številne prednosti:

  • Prilagodljivost in učinkovitost: Omogoča hitro prilagajanje učnih vsebin, kar je ključnega pomena v hitro spreminjajočem se poslovnem svetu.
  • Stroškovna učinkovitost: Zmanjšuje stroške in čas, potreben za razvoj kvalitetnih e-tečajev. Izdelava e-tečajev s Coursly.ai je 250x hitrejša in 120x cenejša kot če bi najeli zunanjega izvajalca za izdelavo izobraževanj.
  • Inovativna uporaba UI: Avtomatizira in optimizira proces ustvarjanja učnih vsebin, kar omogoča večjo kreativnost in poglobljeno učenje.

Postanite del zgodbe Coursly.ai

Oddajte povpraševanje o Coursly.ai in si omogočite:

  • Zgodnji dostop do inovacij: Podjetja lahko prva izkusijo prednosti uporabe AI v izobraževalnih procesih.
  • Konkurenčna prednost: Zgodnja implementacija Coursly.ai lahko podjetjem omogoči prednost pred konkurenco.
  • Prilagojena izkušnja: Možnost povratnih informacij in prilagajanja orodja specifičnim potrebam podjetja.

Omejena količina beta preizkusov

Če bi si želeli Coursly.ai preizkusiti tudi sami, lahko izpolnite prijavni obrazec TUKAJ. V najkrajšem času vas bomo obvestili, ko bo Coursly.ai na voljo.

sl_SISlovenian