Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?

Preoblikujte učenje v vašem podjetju z inovativnim orodjem za izdelavo vsebin

V sodobnem izobraževalnem okolju naša platforma ponuja enostavno rešitev za izdelavo in deljenje učnih vsebin. Z orodji za uvoz PowerPoint ali PDF datotek in dodajanjem interaktivnih elementov, platforma olajša strukturiranje in obogatitev vsebin. Smart Arena omogoča sodelovanje pri urejanju in hitro objavo, kar podpira učinkovito učenje in angažiranost zaposlenih.
Čas branja: 2 minutes

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu izobraževanja in usposabljanja je ključnega pomena, da imamo orodja, ki niso le močna, ampak tudi enostavna za uporabo. 
Smart Arena platforma ponuja prav to z intuitivnim orodjem za izdelavo vsebin, ki omogoča enostavno ustvarjanje in deljenje učnih vsebin.

Ustvarjanje ene vsebine za e-tečaj lahko zahteva na desetine ur dela. S pomočjo našega orodja za izdelavo vsebin, lahko vsebino uvozite in obogatite v le nekaj minutah.

Uvoz in obogatitev vsebin

Uvozite PowerPoint ali PDF datoteke in jih z enim klikom spremenite v učne vsebine, ki bodo pritegnile vaše gledalce. 
Smart Arena omogoča dodajanje interaktivnih elementov in medijskih datotek, kar povečuje angažiranost gledalcev in boljše pomnjenje informacij.
Razdelite vsebino na segmente in korake in poskrbite za uporabniku prijazno strukturo vsebine.

Hitra izdelava tečajev

Ustvarite korake in segmente, s katerimi boste strukturirali svojo vsebino.
Z intuitivnimi predlogami lahko hitro ustvarite nove tečaje. Izberite si postavitev, ki vam ustreza, dodajte elemente, ki jih želite uporabiti in vanje vnesite ključne informacije. Vse elemente, ki jih želite dodati, le potegnite iz seznama elementov in jih spustite na mesto, na katerem jih želite imeti.

Obogatite svojo vsebino, da bo še bolj privlačna, in tako poskrbite, da si jo bodo vaši zaposleni z navdušenjem ogledali. Dodajte:

  • zanimive namige,
  • uporabne trike,
  • praktične primere in anekdote,
  • zabavne dodatne informacije.

Dodajte tudi interaktivne elemente, ki bodo poskrbeli za še večjo angažiranost vaših gledalcev. Izbirate lahko med:

  • puzzle,
  • ABC in multi ABC vprašanji,
  • klikom na pravo točko,
  • dopolnjevanjem stavkov,
  • in še mnogimi drugimi interaktivnimi elementi.

Objavljanje in dostava vsebin

Izdelavo vsebin

Podpora za sodelovanje omogoča soavtorjem in sourednikom, da skupaj pregledujejo in urejajo tečaje, kar povečuje njihovo kakovost.
Ko je tečaj dokončan, ga je mogoče enostavno objaviti in dostaviti zaposlenim. Da boste lahko prepričani, da je vsebina popolna, lahko nastavite večstopenjsko potrjevanje vsebine v uredništvu vsebin. Tako boste lahko prepričani, da vsebina ne bo objavljena, dokler ne bodo z njo zadovoljni čisto vsi člani vaše ekipe.

Priročno testiranje in statistika

Preverite, ali so si vaši zaposleni res zapomnili, kar so si ogledali v posameznem tečaju. Dodajte tečaju testiranje, sestavljeno iz zanimivih interaktivnih nalog. Omogočite, da vaši zaposleni po uspešnem zaključku tečaja in testiranja dobijo certifikat o zaključku tečaja. Vse skupaj pa je povzeto v napredni statistiki, ki omogočajo individualizirane povratne informacije.

Smart Arena predstavlja vrhunec enostavnosti in funkcionalnosti. 

Je orodje, ki združuje strokovno znanje in učinkovito izobraževanje, ter omogoča ustvarjanje dinamičnih in interaktivnih izobraževalnih izkušenj, ki bodo vaše zaposlene navdušile.
Poskrbite, da bodo vaši zaposleni z veseljem opravljali interna izobraževanja s pomočjo privlačnih in interaktivnih izobraževanj, ki jih lahko ustvarite s pomočjo orodja za izdelavo vsebin Smart Arena.

Želite preizkusiti Smart Areno in vse njene uporabne funkcionalnosti? Kontaktirajte nas in z veseljem vam predstavimo vse funkcionalnosti, ki jih omogoča Smart Arena.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Prijava na Smart Arena mesečnik je bila uspešna.

Smart Arena Mesečnik

Prijavite se na naš mesečni newsletter Smart Arena Pulz.

Bodite na tekočem z novostmi Smart Arene in zanimivostmi s področja LMS, e-izobraževanja in digitalizacije. 

sl_SISlovenian