Ste že uporabnik?  
EnglishSlovenščinaCрпски језик

Kaj je e-izobraževanje in zakaj hudiča je tako pomembno za naše podjetje?

Kaj je e-izobraževanje in zakaj hudiča je tako pomembno za naše podjetje?

E-izobraževanje je v zahodnem svetu že dolgo standard izobraževanja v podjetjih.

Sedaj pa revolucija, ki sovpada s hitro spreminjajočim se svetom, trka na velika vrata tudi v Sloveniji.

Ameriška podjetja so v letu 2015 več kot 50% svojih izobraževanj izvedla preko e-izobraževanja, kar je predstavljalo skoraj 30% njihovih izobraževalnih proračunov. Hiter in kontinuiran prenos znanja, ter posledično znanja polni zaposleni, je ena izmedb glavnih konkurenčnih prednosti podjetja.

Raziskava Ambient Insight 2012 e-izobraževanje ocenjuje kot enega izmed najhitreje rastočih segmentov v HRM industriji. Trg eučenja rešitev je vreden skoraj 51 milijard dolarjev in raste skoraj 8% letno. Poleg Azije (17,3%) je vzhodna Evropa, kamor se uvršča tudi Slovenija, na drugem mestu z zavidljivo rastjo adopcije e-izobraževanja, ki raste 16,9% letno.

e-izobraževanje v podjetja prinaša vrsto pozitivnih učinkov:

  • skalabilnost izobraževanj (povečevanje števila uporabnikov)– brez trenja (z minimalnim vložkom v zelo omejenem času izvedete e-tečaj za celotno podjetje od 50 do 10.000 zaposlenih ali pa e-tečaj za samo enega zaposlenega),
  • zagotavljanje kontinuitete izobraževanja – brez časovne, finančne in organizacijske omejitve lahko z dovolj visoko frekvenco konsistentno izvajate izobraževanja
  • povečanje zavzetosti pri izobraževanju – interaktivnost omogoča visoko aktivacijo uporabnika, socialno učenje v sodelovanju z ostalimi uporabniki pa večji angažma – pozabite na nešteta neprebrana sporočila oz. vsebine, ki ste jih danes poslali po elektronski pošti,
  • časovni in finančni prihranki (svetovalno podjetje Ernst&Young je z uvedbo e-izobraževanja zmanjšalo stroške za 35% in prihranilo 53% časa pri izobraževanjih)
  • jasno poročanje in ROI (kontinuirano merjenje znanja svojih zaposlenih je jasno in dobesedno na dosegu klika).

In kako lahko najlažje, najhitrje in z najmanjšimi stroški vpeljemo e-izobraževanje v podjetje? Z aplikacijo Smart Arena, ki je rezultat dvo letnega razvoja na podlagi zahtev in nasvetov stroke.

Smart Arena je platforma, ki vam preverjeno omogoča optimizacijo izobraževanja v podjetju. Razvili smo jo v sodelovanju s 40 kadrovskimi strokovnjaki in direktorji podjetji, z enim samim ciljem:

podjetjem, kot je vaše, prihraniti čas, denar in živce pri izobraževanju zaposlenih.

3 izzivi, ki so prisotni v večini podjetji?

• Pomanjkanje denarja za odlična izobraževanja. >> Imamo budget?
• Velika poraba časa za organizacijo in izvedbo izobraževanj. >> Administracija.
• Slaba sledljivost uspešnosti izobraževanj. >> Se je izobraževanje izplačalo?

Smart Arena vam omogoča hitro kreiranje lastnih e-vsebin ali nakup e-tečajev vrhunskih strokovnjakov, organizacijo e-tečajev v nekaj minutah in napredno analizo uspešnosti tečajev. E-izobraževanje podjetjem dokazano zmanjša stroške in čas izvedbe izobraževanj, hkrati pa preko analitike omogoča sledenje uspešnosti in prilagoditev glede na rezultate.

• Podjetje Mckinsey je z e-izobraževanjem zmanjšalo stroške za 35%, čas pa za kar 53%.
• 50% vseh poslovnih izobraževanj v ZDA se odvija preko e-izobraževanj.
• Globalni trg e-izobraževalnja vsako leto zraste za 8%, medtem, ko v naši regiji dosega skoraj 18% rast .

Vas skrbi cena vpeljave e-izobraževanja v podjetje? Paketi Smart Arena so vezani na aktivne uporabnike in se začnejo že pri 110€. Vrhunska platforma za ceno 3 mobilnih naročnin.

Ponujamo vam odlično možnost brezplačnega preizkusa najboljše platforme za e-učenje v Sloveniji. 14 dni brezplačne uporabe z neomejenim dostopom in našo podporo na vsakem koraku.

Preizkusite aplikacijo Smart ARENA tudi v vašem podjetju. Izpolnite spodnji obrazec in si pridobite 2 mesečni preizkus aplikacije z vsemi funkcionalnostmi.,sl

Vaše ime in priimek

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaš telefon

Deli to objavo z dugimi