Ste že uporabnik?  
EnglishSlovenščinaCрпски језик

Katere težave s Smart Areno učinkovito rešuje vaša konkurenca?

Katere težave s Smart Areno učinkovito rešuje vaša konkurenca?

”Naši zaposleni so naše največje bogastvo”.

To mantro slišimo že na vsakem koraku, v vsakem intervjuju in prispevku. Postala je privzeti odgovor vseh direktorjev in lastnikov podjetij na temo kadrovskih vprašanj. Upravičeno. Zaposleni v podjetju so dejansko motor rasti podjetja. Le ta lahko deluje odlično, povprečno ali pa nas le s težavo in velikimi stroški pripelje na cilj. Če se nekje na poti ne pokvari.

Pozitivni učinki vlaganja v znanje zaposlenih so jasni. Hitreje in bolje opravljene delovne naloge, nove, sveže ideje, ki izhajajo iz obogatenega znanja, so pogosto eden glavnih virov novih poslovnih priložnosti, večja motivacija zaposlenih, večja pripadnost podjetju in hitrejše uvajanje novih zaposlenih, so dokazani učinki dobre izobraževalne strategije.

Zakaj potem izobraževanje ni v samem vrhu prioritet podjetij? Prednosti so vsekakor jasne. Odgovor na to vprašanje je dokaj enostaven, čeprav po navadi ni sprejet z navdušenjem.

Izobraževanje zaposlenih je velikokrat drago, zamudno in največkrat, kljub našim najboljšim namenom, ni sprejeto z navdušenjem. Enostavno vzame preveč časa vsem vpletenim. Para živce kadrovskim službam, ki se trudijo zbrati ponudbe izvajalcev, uskladiti termine in dejansko organizirati samo izobraževanje na eni strani, na drugi strani zaposleni velikokrat niso dovolj angažirani, da bi predavanja pozorno spremljali in znanja v svojih nalogah tudi uporabili.

Tukaj nikakor ne ciljam na to, da so vaši zaposleni leni ali nezainteresirani za uspeh podjetja. Razlog tiči drugje. Kolikorat ste sedeli na predavanju in komaj čakali, da ga bo konec? Najverjetneje ste vmes nekajkrat komaj skrili zehanje in le težko držali odprte oči. Dejstvo je, da je večina poslovnih predavanj kljub pompu ki jih spremlja enostavno dolgočasnih. Veliko truda za (pre)malo rezultatov. Ko smo že pri rezultatih, kako merite uspešnost izobraževanja? Kako veste kdo, koliko in kako zagnano se je učil? Zberete vprašalnike in rezultate testov, ki jih skupaj s podpisnimi listi kopirate v Excel in potem izgubite nekje na intranetu?

Mislim, da je vsem jasno, da je proces izobraževanja v vsakem podjetju nekaj, kar lahko ne glede na uspešnost še izboljšamo.

Ok. Izobraževanje je drago, porabi preveč časa in energije, zahteva polno administracije in dodatnega dela, ki samo po sebi nikakor ni produktivno. Problem je jasen, kaj je rešitev?

Smart Arena. Smart Arena je platforma, ki vam omogoča, da v nekaj dneh (brez pretiravanja) optimizirate celoten proces izobraževanja. Kako?

Omogoča vam kreiranje lastnih e-tečajev in vsebin, ki vsebujejo kup interaktivnih in dejansko zanimivih elementov, obenem pa na sodoben in učinkovit način podajajo vaša znanja.

Ne glede na to, ali želite hitreje uvesti nove zaposlene, podati kritične informacije o novem procesu ali produktu, zagotoviti, da znanje in izkušnje dolgoletnih zaposlenih ne gredo v pokoj z njimi, ali pa enostavno predati svojo vizijo podjetja svojim kolegom, lahko to naredite v le delčku časa, ki ste ga prej porabili za isti proces.

NL 2 Tecaj

Omogoča vam enostavno organizacijo e-tečajev.

Ko enkrat ustvarite lasten e-tečaj, v parih klikih določite skupine, roke in pogoje. Kliknete z desnim gumbom na ok in tečaj je organiziran. Brez administracije, brez izgubljanja živcev in brez dodatnih stroškov. Želite organizirati tečaj varstva pri delu, ali napredne uporabe Excela? Kupite ga v naši tržnici tečajev in določite tečajnike. Enostavno, hitro in zelo učinkovito.

NL 2 izobraževanje

Omogoča vam podrobno spremljanje analitike.

Koliko ljudi je na tečaju, koliko časa so se učili vsi, ali posamezniki. Kako uspešni so bili, kje se je zatikalo in kakšna so bila njihova vprašanja? Preko analitike lahko določate in spremljate parametre ter v različne formate izvozite poročila glede tečaja. 3 kliki namesto 3 ali več ur zbiranja dokumentov in izpolnjevanja excelovih tabel.

NL 2 stat

Ne rabite nam verjeti na besedo. Papir prenese vse. Naročite brezplačni preizkus platforme Smart Arena in se prepričajte sami. http://www.esmartarena.com/e-izobrazevanje/

Za vsa vprašanja smo vam seveda na voljo. Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 01 600 45 37 in z veseljem vam pomagamo.

Naj bodo vaši zaposleni res vaše največje bogastvo!

Deli to objavo z dugimi