Prihodnost izobraževanja na dosegu nekaj klikov.
Ste že uporabnik?
Modul za skladnost

Revolucija v izvedbi zakonsko obveznih tečajev na Smart Areni

Revolucija v izvedbi zakonsko obveznih tečajev je tukaj. Z digitalno platformo Smart Arena avtomatiziramo in personaliziramo proces usposabljanja, zagotavljamo brezhibno skladnost in zmanjšujemo administrativno breme. Naš Modul za skladnost prinaša prilagojene učne poti, samodejno registracijo, napredno poročanje in fleksibilna izobraževanja za vsako organizacijo.
Čas branja: 3 minutes

Zagotavljanje skladnosti z zakoni ali internimi akti prek obveznih usposabljanj je velik izziv za številne organizacije. Obremenjenost z administracijo in potreba po prilagojenih učnih poteh zahtevata digitalno rešitev, ki avtomatizira in personalizira proces usposabljanja. 

E-izobraževalna platforma Smart Arena nudi brezhibno upravljanje z obveznimi usposabljanji – od samodejne registracije in opomnikov do prilagodljivih poročil in sledenja certifikatom. Predstavljamo vam Modul za skladnost.

Brezhibna skladnost za vsako organizacijo

Naša rešitev je idealna za:

  • velike organizacije, ki želijo svoje postopke digitalizirati,
  • podjetja z raznolikimi delovnimi profili in potrebami po usposabljanju,
  • vsa podjetja, ki stremijo k zmanjšanju administrativnih bremen in povečanju preglednosti programov obveznega usposabljanja. 

Možnosti uporabe tega fleksibilnega modula je nešteto – od internih izobraževanj, ki potrebujejo uradno potrditev mentorja, do uvajanj novih zaposlenih ki potrebujejo specifične informacije glede na delovno mesto. Najbolj priljubljena pa je uporaba modula pri izvedbi zakonsko obveznih izobraževanj kot je Varnost pri delu, kjer za uspešno izvedbo potrebujete potrditev s strani varnostnega inženirja.

Kako vam lahko Modul za skladnost olajša administrativno breme

Samodejna registracija in opomniki: 

Poenostavite upravljanje usposabljanj z avtomatsko registracijo ali ponovno registracijo na tečaj, ko so izpolnjeni določeni pogoji. Omogočite lahko samodejno registracijo zaposlenega na določen tečaj ob poteku prejšnjega certifikata ali pa ko zaposleni izpolnijo katerega od drugih vnaprej določenih pogojev (uspešen zaključek drugega dela tečaja, uspešno ali neuspešno opravljeno testiranje,… ). Samodejni opomniki zagotavljajo, da vaši zaposleni ne zamudijo nobenega dela svojega usposabljanja.

Prilagodljive učne poti: 

Izkoristite prilagodljive učne module za izpolnjevanje specifičnih potreb različnih skupin uporabnikov. Kombinirate lahko različne vsebine v tečaju glede na posamezno delovno mesto, ter izobraževanja v živo s spletnimi tečaji za fleksibilno učenje. Zaposleni lahko napredujejo po učni poti na podlagi vnaprej določenih pogojev, kot na primer:

  • avtomatični vpis na ustni zagovor, po uspešno opravljenem testiranju,
  • ponovni vpis na testiranje, v primeru da ni uspešno opravljeno.
Napredno poročanje in prilagojena dokumentacija: 

Z lahkoto ustvarjajte prilagojena poročila in certifikate z možnostmi večstopenjskih odobritev. Olajšajte si naporno administracijo in logistične težave s pomočjo digitalnih podpisov, s katerimi lahko vsi podpisniki poročil svoje soglasje podajo na daljavo. Modul za skladnost je najlažji način za zagotavljanje skladnosti z zakonskimi in internimi standardi.

Primer prilagojene dokumentacije – VPD zapisnik

Fleksibilna izobraževanja

Zmanjšanje administrativnega bremena: 

Omogočite vaši ekipi večji fokus na strateške naloge, s pomočjo:

  • Avtomatizacije prijav na usposabljanja,
  • samodejnih obvestil,
  • avtomatične izdaje prilagojenih certifikatov.

Hramba celotne dokumentacije na enem lahko dostopnem in preglednem mestu poskrbi, da boste imeli nadzor nad vsakim korakom izobraževanja.

Prilagojena dokumentacija: 

Enostavno prilagodite dokumente za skladnost z zakonodajo in internimi politikami. Izkoristite možnost več-stopenjskega potrjevanja ter podpisovanja prilagojene dokumentacije ter imejte nadzor nad celotnim potekom izobraževanj.

Izboljšano sledenje in optimizacija procesov: 

Nadzorujte učinkovitost usposabljanj preko naprednih poročil in statistike, ki jih lahko preprosto izvozite v formatu, ki ga potrebujete.

Možnosti rabe Modula za skladnost

S pomočjo Modula za skladnost pa si ne boste le olajšali izvedbe kompleksnejših obveznih usposabljanj za skladnost z zakoni, internimi akti ali industrijskimi standardi, kot je Varnost pri delu. Olajšate si lahko tudi usposabljanje novih zaposlenih ali pa prekvalifikacijo obstoječih zaposlenih z vsebino, prilagojeno njihovim vlogam. Naša platforma nudi orodja in prilagodljivost, potrebna za poenostavitev vseh vaših usposabljanj.

Vstopite v prihodnost obveznega usposabljanja s Smart Areno. Z avtomatizacijo in personalizacijo pomagamo organizacijam zmanjšati administrativno breme, zagotoviti skladnost z zakonodajo in izboljšati izide usposabljanj. 

Kontaktirajte nas, da vam predstavimo, kako lahko z našo digitalno rešitvijo že danes spremenite vaša obvezna izobraževanja.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Prijava na Smart Arena mesečnik je bila uspešna.

Smart Arena Mesečnik

Prijavite se na naš mesečni newsletter Smart Arena Pulz.

Bodite na tekočem z novostmi Smart Arene in zanimivostmi s področja LMS, e-izobraževanja in digitalizacije. 

sl_SISlovenian